9. rujna 2017.

Proizvodi za njegu tijela koje sam koristila ovo ljeto

U ovom postu pišem vam o proizvodima za njegu tijela koje sam koristila posljednja cca dva mjeseca i o tome kako su se na kraju pokazali.


Najdraži proizvod ovo ljeto, bio je bez ikakve dvojbe Olival čarobni piling gel za tijelo.


Predivan, pravi ljetni miris ovog gela osjeti se još satima nakon nanošenja. Formula je nježna i s vodom napravi emulziju koja mi djeluje čak pomalo uljnato, tako da nakon tuširanja nisam imala potrebu nanositi nikakvu mazalicu. Što se tiče samog pilinga, zrnca su dosta rijetka i neće vas baš izribati.


Naizmjence s ovim piling gelom koristila sam neke random Le Petit Marseillais gelove za tuširanje, koji su dobrodošla promjena nakon što sam dugo vremena koristila gotovo isključivo Avon proizvode. Iako me prvi susret s LPM gelovima nije oduševio, kasnije su mi se svidjeli, čak mi se čini da su blaži za kožu od Avonovih.

U danima kada sam htjela pravi piling posezala sam za  Afrodita pilingom s mirisom jagode.


Vrlo efikasan, ali ne i grub, intenzivnog mirisa koji mi je ponekad smetao. Razmišljam da ga kupim ponovno samo zbog formule koja mi je odlična, a miris ću nekako preživjeti. Nakon upotrebe koža je ispolirana i mekana. Dodatni plus je što ovaj piling ne isušuje i ne iritira kožu u onom smislu da se nakon ribanja crveni.


Još jedno otkriće ovog ljeta je Dusch Das losion u spreju iz Mullera.


Ovo je tako jednostavno za korištenje, samo pošpricam, malo razmažem i gotova sam. Izvrstan je za nasprejati leđa, jer neke dijelove teško dohvatim ako želim namazati rukom.
Miris je kokos i čokolada, međutim nije onaj teški, zagušljivi miris, nego je čak poprilično neutralan i ja osobno ne bih nikad pogodila o čemu se radi da ne piše na ambalaži.


Losion je mliječno bijele boje, brzo se upija i nije mastan uopće. Jedini nedostatak je što sam nakon nekog vremena primijetila da mi ipak nije dovoljan i da mi koža traži nešto konkretnije.


I za kraj Aloe Hidragel kupljen na godišnjem na Tenerifima, kada smo unatoč svom mazanju izgorjeli.
Bio je lagan, neutralnog mirisa, brzo se upijao i nakon nanošenja osjećala sam kao da malo hladi kožu. Sve u svemu ok proizvod, imam još jedan u zalihama. Kod njih aloe vera raste kao drača i stvarno je ima na svakom koraku, postoji čak i napitak s komadićima biljke.

S dolaskom malo hladnijih dana mijenja se i rutina njege, pa ću vam kroz par mjeseci pisati o zimskim favoritima. :)

Što se vi voljeli ovo ljeto ?
                                                                  Andreja

Nema komentara:

Objavi komentar