9. travnja 2017.

Estee Lauder set (kratki dojmovi)

Volim ovakve setove mini proizvoda jer mi daju mogućnost dobro isprobati nešto prije kupovine u punoj veličini, pogotovo kada se radi o ovako skupim stvarima.Set je kupljen prvenstveno zbog seruma koji me je kopkao i koji bi si možda kupila i u punoj veličini da ga nisam imala prilike probati u sklopu ovog seta. Sad kad sam ga probala, duša mi je na mjestu. :)
Cijena je bila 417 kn u Douglas parfumerijama.


Započet ću s kremama, nažalost ne odgovaraju mi.
Sigurna sam da ovi proizvodi imaju širok krug zadovoljnih korisnica, mojoj mami su recimo dobri, ali meni jednostavno ne pašu.


DayWear (za mješoviti i normalni tip kože)
Dnevna krema s SPF faktorom 15, meni je preteška i jako masna, ima dosta izražen parfemski miris koji mi ne odgovara. Dala sam je mami, ona je koristi, iako kaže da je i njoj malo premasna. Mama ima mješoviti tip kože za koji je ova krema i namijenjena. Pa eto, čisto da znate što možete očekivati ako se odlučite na kupovinu.

NightWear Plus


S ovom kremom mi se dogodila jedna potpuno bizarna reakcija kože, minutu nakon nanošenja lice mi se zacrvenilo, čelo se zasjajilo kao da sam se slaninom mazala, a koža me je počela zatezati, iako na dodir nije bila suha.
Dala sam je mami, ona je oduševljena, kaže da je osvježava i da je strašno ugodna.
Sigurno je u pitanju neki sastojak na koji mi koža reagira, krema inače ima dosta izražen miris na kemikalije. Ne znam kako bih ga drugačije opisala.

Advanced  Night Repair Eye


Ovo je proizvod kojeg sam uspjela potrošiti, radi se o gel kremici blagog mirisa.
Lako se razmazuje i brzo upija. Dobro je funkcionirala i kao podloga za korektor.


S njom sam bila poprilično zadovoljna,  sve dok pred kraj korištenja nisam primijetila da me okoloočno područje kroz dan počinje zatezati od suhoće. To mi se nije dogodilo ne znam od kada. U zadnje vrijeme imala sam sreće s okoloočnim kremama i uspjela se riješiti suhoće. Kad smo već kod toga najviše mi je pomogla ona jeftina krema od Rosala koja košta 3o-ak kuna i Nikel serum za okoloočno područje.

I šećer za kraj.

Advanced Night Repair 


Famozni serum počela sam koristiti u sklopu večernje rutine ispod uobičajene kreme. U prvom periodu korištenja osim  osjećaja hidratacije neposredno nakon nanošenja nisam primijetila nikakve posebne učinke. Zatim sam ga prebacila u dnevnu rutinu, tu se pokazao boljim, uspijevao mi je održati razinu vlage u koži kroz dan.
U zadnjih par dana ujutro koristim jedan drugi fantastičan serum o kojemu ću vam pisati kad ga podrobnije isprobam, a ovaj sam vratila u večernju rutinu. Nakon cca mjesec dana korištenja bočica je pri kraju, a moji dojmovi se mogu svesti samo na: nit 'smrdi, nit' miriši.
Iz nekog razloga nije me oduševio, iako sam htjela da mi se svidi i ne vjerujem da ću ga u skorije vrijeme kupiti u punoj veličini.
Možda mi se vratim  za jedno 5 godina kada mi koža bude starija.


S obzirom na to da je sastojke bilo nemoguće uslikati s kutije, stavljam link na službenu stranicu gdje ih možete pogledati ako kliknete na željeni proizvod, a potom na product details, pa na ingredients.
Estee Lauder: LINK

Recenziju seruma  možete pročitati na blogu kolegice Fifty And Polished klikom na link.
Advanced Night Repair: LINK

Zaključila sam da se EL preparativa i ja nismo baš našle i za sada nemam želju dalje isprobavati proizvode.

                                                    Andreja              


2 komentara:

  1. Baš mi je drago da sam pročitala ovaj post! Kako bi ti rekla "sada mi je duša na mjestu!".
    Davno ciljam ovaj serum, ali cijena mu je stvarno previsoka.
    Još jednom se pokazalo da su ljudi ludi za imenom brenda, a ne za kvalitetom

    OdgovoriIzbriši
  2. Na mojoj koži nažalost nije imao veliki učinak, a stvarno sam htjela da mi se svidi, znam da ima puno osoba koje su zadovoljne, ali eto mene nije oduševio.

    OdgovoriIzbriši