14. ožujka 2016.

Swatch nekih novih Avon quad paleta (by Vanja)


Ovih dana imala sam priliku isprobati neke od novih Avonovih quad paleta. Pošto ih ne namjeravam nabaviti sve iskoristila sam priliku da ih swatcham i uslikam jer znam koliko svima nama znači vidjeti nešto i izvan kataloga, pa makar i na slikama :)

Neću puno pisati o quadovima, ipak su ovo samo swatchevi, a ne recenzije, ali ako imam kakvu opasku nju ću vam navesti. Sve je swatchano bez baze.

Iz mat linije:

Au Naturale
Pitate se gdje je nijansa 1? E pa drage moje, ne, nisam ju zaboravila uslikati, tu je ona, na samom vrhu, ali je toliko jednaka boji moje kože da se uopće ne vidi :)


Innocent Sky

Iako spada u Avonove mat palete nijansa broj 3 nije mat, kao što vidite i sa slike.


Smoke and Fog

TranquilityDugo nisam vidjela ovako dobro pigmentiranu petrolej tirkiznu nijansu sjenila (broj 3). Uživo je još opasnija :)


Iz pastelne linije:

Day Glow
S ovom su najviše zabrljali u katalogu. Nijansa 2 u katalogu izgleda puno svjetlije nego u živo, ali kod aplikacije ta boja se ionako gubi što je vidljivo i sa swatcha. Osim toga u živo je i raspored sjenila drugačiji nego u katalogu odnosno nijanse 3 i 4 imaju zamijenjena mjesta i brojeve (u katalogu je pod brojem 3 ljubičasta).


Luminosity

Kako vam se sviđaju?
Imate li možda favorita?


                     Vanja

Broj komentara: 10:

 1. Au Naturale i Luminosity su baš "moje" nijanse :D Mislim da bi bile puno korištene pogotovo na dnevnoj bazi :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Definitivno su vrlo uporabljive. Luminosity je i među mojim favoritima :)

   Izbriši
 2. Dugo nisam uzela quad paletice, mogla bih uskoro da obnovim zalihe :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja se zato svaki katalog lupam po prstima da ne uzimam svaku novu koja izađe jer budimo realni nije da imam očiju ko' stonoga nogu :P

   Izbriši
 3. Au naturale mi je nekako najljepša, no imam dosta neutralnih sjenila, zemljanih boja tako da cu najvjerovatnije pogledati neku drugu :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Lijepa je, da, ali malo promjene neki put dobro dođe :)

   Izbriši
 4. Dvojka iz Innocent Sky, trojka i četvorka iz Tranquility i trojka iz Day Glow..savršena paletica bi to bila, ovako ih moram previše kupiti xD

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja sam obožavala njihove quadove još dok su sjenila bila okrugla, ali tu mi se čini da su s nekima zabrljali s pigmentacijom

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni se nekako čini da se generalno pigmentacija popravila od kada su prešli na ove kvadratne. Ima varijacija među quadovima iz istih linija pa nisu sva na istoj razini.

   Izbriši