30. prosinca 2015.

Čistka #3 - lakovi za nokte (by Vanja)


Uspjela sam uhvatiti malo vremena i nastavila čišćenje kolekcije. Ovaj put red je bio na lakove za nokte. Sama kolekcija mi nije nešto velika, ali ova čistka ju je prepolovila.


Za početak malo mat lakova...

Gabrini Multivitamin - Matte nails - 395, 389, 392
Ove lakove sam prije godinu - dvije naručila s nekog hrvatskog web shopa koji mislim da više nije aktivan. Tada me držala manija mat lakova pa sam naravno morala podebljati kolekciju :) Bili su mi dobri iako im je finish više onako frosty mat. Iziskivali su dva do tri sloja i sušili su se nešto sporije od Avonovih mat lakova. Nažalost formula se počela odvajati na proste faktore pa idu u pravcu kante.


Nešto klasičniji lakovi...

Lei nail polish - 40
Ovo je čudo od laka! Nikad boljeg vidjela u životu! Dovoljan jedan premaz za punu boju, suši se brzo, traje danima. Ovo je posljednja bočica iz arhive. Toliko su me oduševili da sam ih valjda nakupila 5 - 6 bočica. Lakovi su kupljeni u nekoj talijanskoj parfumeriji za neke sitne novce prije 15 godina i evo trajali do nedavno. Ako je netko negdje vidio ove lakove slobodno nek' mi javi - biti ću mu zahvalna do groba!

Boulevard de Beaute - 12 i 25
Mini lakići u klasičnoj crvenoj i bjelkastoj sedefastoj nijansi. Nisu bili ništa posebno. Nešto sam ih kao i koristila, ali zgusnuli su se za manje od godinu dana.

Catrice - Nail Couture 60 seconds - 150 Flamenco
Mislim da je ovo bilo iz neke LE. Više se ni ne sjećam jer ga imam 100 godina. Zapravo mu se ništa nije desilo što se tiče formule, ali stvarno je predugo u kolekciji pa zato ide pa-pa.


I malo šljokica za kraj....

Orkide Orlene Glitter - 05 i 90
Ovo su mi bili odlični glitter lakovi. Stavljala sam ih u dva sloja preko nekog laka po slobodnom izboru i tako zabetonirana manikura trajala je nevjerojatno dugo. Čak se nisu opirali skidanju kao neki drugi šljokavci. Nažalost su se zgusnuli i teška srca se opraštam od njih.

Oriflame - Visions - Silver dream
I ovo mi je bio odličan lak za nokte. Srebrni sa milijun sitnih holo glittera - ma što nam više od toga treba :D Većinu laka sam zapravo i potrošila. Ostalo je možda malo na dnu, ono što se već teško zahvati ovom kratkom četkicom.Evo ja sam svoju kolekciju osakatila i napravila mjesta za nove igračke, a vi? :)                            Vanja

4 komentara:

 1. Ja sam se isto nedavno riješila lakova koje ne koristim i sad imam manju skupinu, a i ona mi je prevelika :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tako nam je to kad ne možemo odoljeti šarenilu boja :D

   Izbriši
 2. I ja sam nedavno odvojila lakove, neke sam stavila da ih napokon potrošim, neke sam ostavila za svoje mini diy projekte, neke su bočice lijepe pa ih ostavljam ispod kreveta "jer ću ih jednog dana iskoristiti za nešto" i tako kutije, više nisu toliko natrpane :) možda postignem jednog dana da ih imam samo 50, da povremeno kojeg potrošim i smijem novog kupiti haha :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Uuuu dobra zaliha :D Tako ja sa sjenilima i paletama, ali davno sam odustala od pokušaja da si branim kupnju, tj. da idem onom " kad potrošim smijem kupiti novo" ha ha ha :D

   Izbriši