13. prosinca 2015.

Avon- Luxe Glamorous Lash 2u1 Maskara (novo)

Novi proizvod u Luxe liniji. Sastoji se od seruma za jačanje trepavica i maskare koja pruža volumen. Moram priznati da se još nismo susrele s ovakvom kombinacijom. Kakva su naša iskustva pročitajte u nastavku.


Maskara dolazi po cijeni od 95 kn, na akciji se može naći za 60-tak.
Količina je 6ml, a rok trajanja je 3mj. od otvaranja.
Pakiranje je luksuzno, crna kutija sa zlatnim detaljima.Ambalaža samog proizvoda je nešto duža nego što je to uobičajeno za maskare, s jedne strane nalazi se serum, a s druge naravno  maskara.

Avon kaže: Nova maskara pruža volumen u samo jednom potezu, te jača korijen trepavica i potiče rast.


U bijelom dijelu ambalaže nalazi se serum koji se može koristiti samostalno kao večernji tretman ili prije nanošenja maskare. 
Radi se o mliječno bijeloj poluprozirnoj smjesi koja se nanosi ovim tankim kistićem, a namijenjena je jačanju trepavica.

U drugom dijelu nalazi se maskara. 
Dostupna u dvije nijanse.
Brown Black i Black.
Formula je srednje gustoće, a četkica silikonska.

Dojmovi:

Andreja

Najprije da se osvrnem na serum, koristim ga već jedno 15-20 dana isključivo kao večernji tretman. U tom periodu primijetila sam da mi je ispala samo jedna trepavica, u korijenu ima dosta mladih koje će nadam se uspješno narasti :) Moj osobni dojam je da ovaj serum stvarno djeluje. Samo jedna napomena, u početku korištenja znali su me peckati kapci 30-40 sekundi nakon nanošenja, nije nikada došlo do nikakvih iritacija i crvenila. Čini mi se da se to događalo kada sam stavila previše proizvoda. Sada stavljam manje i ne primjećujem nikakve smetnje.

Moja maskara je u nijansi  Transforming Black, radi se o klasičnoj crnoj. Četkica mi odgovara, lijepo počešlja trepavice u lepezu, mogu je lako nanijeti i na donje trepavice.

Kao što vidite moje trepavice nisu jako kratke, ali su rijetke i svijetle.
Ovdje je maskara u jednom sloju.Nije drastična razlika po pitanju volumena, ali su lijepo počešljane i nema nikakvih grudica.
Ovo su dva sloja.

I za kraj dva sloja i tuš.
Meni se efekt ove maskare sviđa.
Nisam primijetila trušenje, ali ja inače nemam s tim problema.
Ne slijepi mi trepavice, postojana je dok je ne skinem. Ja šminku s očiju skidam onim dvokomponentnim uljnim odstranjivačem make up-a. Nisam probala skinuti maskaru s micelarnom, ali s  obzirom da nije vodootporna pretpostavljam da bi se moglo. 
Ukupni dojam o ovom proizvodu je dobar, nastavit ću s daljnjom uporabom, posebno me zanima krajnji rezultat seruma.


Vanja

Ja neću puno duljiti jer je Andreja sve rekla i u potpunosti se slažem s njenim dojmovima.

Koristim nijansu Brown black. Uvijek volim u kolekciji imati neku ovakvu nijansu za nježnije look-ove u prirodnim smeđim nijansama. Ova maskara mi za to odlično služi. Krasno počešlja trepavice u lepezu, lijepo se nadograđuje ovisno o volumenu kojeg želite postići i meni se ne trusi. 

Traje dok je ne skinem. Skidala sam je s micelarnom i vrlo jednostavno se uklanja. 

Serum koristim, kao i Andreja, nekih 15-tak dana i nemam nikakvih zamjerki. Pazila sam od prvog dana da ne pretjeram s količinom jer me Andreja naravno upozorila :) tako da nije bilo nikakvog peckanja. Nisam primijetila ni jednu otpalu trepkicu u tom periodu pa pretpostavljam da ima nekakvog učinka :)

Dodatni plus kod mene ima i na račun toga što je dva u jedan proizvod pa mi djeluje kao vrlo praktična i za putovanja.


Jeste li isprobali ovu 2u1 maskaru sa serumom?
Imate li iskustva sa serumima za trepavice?               Andreja i Vanja Nema komentara:

Objavi komentar