14. prosinca 2015.

Avon - Luxe Coutur cream lip gloss


Iako sam definitivno više tip za ruž, tu i tamo posegnem i za sjajilom. Kolekcija mi je minimalna jer ne pristajem na svašta, a njega mi je najvažnija. Da li su ova sjajila prošla test pročitajte u nastavku.
Avon kaže: Bogata, hidratantna formula obogaćena čistom svilom omata tvoje usne raskošnim sjajem.


Pošto je jesen već bila poodmakla i lišće je poprimilo krasne jesenske boje odlučila sam se počastiti jednom upravo takvom bojom.


Alluring bronze jedna je od deset nijansi koje Avon nudi u svojoj Luxe kolekciji sjajila.Druga nijansa koja je u mom posjedu je Steamy plum i kupila sam je početkom jeseni.Ostalih osam nijansi koje su u ponudi nose nazive: Elegant gold, Dazzling nude, Romantic rose, Dainty pink, Proper pink, Luxurious red, Extravagant coral i Flirty pink koja je i jedina potpuno krem nijansa bez ijednog shimmera u sebi.Aplikator je klasičnog tipa za sjajila. Samo sjajilo sadrži 4,5 ml i rok trajanja mu je tri godine od datuma proizvodnje koji je otisnut na pakiranju. Puna kataloška cijena je 75 kuna, ali kad su u toku sniženja tada im se cijena kreće oko 45 kuna.Swatch Alluring bronza na ruci:
Pokušaji uslikavanja Alluring bronza na usnama :)I Steamy plum-a


Moji dojmovi:

Ovo su jedna od rijetkih sjajila za koja sam rekla "mmm fino". Ne lijepe se i zbog ulja jojobe, koje je visoko u sastavu, savršeno njeguju usne. Kao i kod većine ostalih Luxe proizvoda za usne i za ovaj vrijedi da tuče većinu balzama za usne koje imam ili sam imala. 

Daje sasvim dovoljno boje koliko od jednog sjajila tražim. Kad se gubi čini to ravnomjerno. Ne bježi puno s usana, ali naravno poželjno je staviti nekakvu olovku koja će ga još više držati na mjestu. Ja obično uz sjajila koristim prozirne ili nude olovke. 

Meni osobno vrijedi svake kune, one akcijske, jer za 40-tak kuna dobijete iznimno kvalitetan proizvod. Da sam zaljubljenik u sjajila vrijedilo bi mi i punu cijenu jer iskreno vidjela sam i daleko lošije proizvode kako bez problema drže cijenu od 10-ak eura. 

Ovo mi je idealan proizvod kad mi se ne stavlja ruž ili su mi usne toliko suhe da bolje da ga ni ne stavim :) Isto tako testiran je i na buru :) Usne preživjele i ostale mekane i nakon sat vremena borbe s burom na riječkom Korzu ono nedavno kad je i krovove nosilo :)


Imate li koje sjajilo iz Luxe linije?
Koje je vaše omiljeno sjajilo?


                        Vanja

2 komentara:

  1. Imam i ja jedno i sasvim sam zadovoljna njime, ko što kažeš koristim ga u one dane kad mi usne nisu za ruž. :) Lijepe nijanse. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je super za te situacije. Hvala :)

      Izbriši