16. listopada 2015.

Što nam donosi Avonova jesen? (by Vanja)


Dobila sam priliku napraviti uvid u novosti koje nam Avon donosi u sklopu svoje jesenske kolekcije i naravno da sam sve odmah poslikala i odlučila podijeliti s vama jer znam da vas noviteti vesele kao i mene :)Prvo ću vam predstaviti lakove. Te slatke male šarene bočice uvijek nas vesele i vrlo je teško odlučiti se za samo jednu. Evo i Andreja već muku muči s prvom kolekcijom :)

Prva jesenska kolekcija dolazi pod nazivom Magic Effects Molten Metal i sastoji se od 5 metalik hrapuckavih nijansi. Svaka bočica sadrži 10 ml i promo cijena je 27 kuna.
Nijanse su (u smjeru kazaljke na satu):
1. Blue Steel
2. Graphite
3. Titanium
4. Gold
5. Copper

Da nam naša kućna kolekcija ne bi dosadila i da malo "podignemo" i najobičniju manikuru pobrinut će se novi nadlakovi iz linije Dazzler Tinsell dust.Svaki se sastoji od nekoliko vrsta šljokica - pločica, mrvica i štapića. Dolaze u pakiranju od 8 ml i promo cijenom od 19 kuna.
Nijanse su (s lijeva na desno):
1. Smoke Dust
2. Glittery Green
3. Tinsel FlashZa ljubitelje jesenskih tonova na usnama tu su i 3 nove nijanse iz Hidrokolor linije. U punom izdanju imala sam priliku slikati samo dva predstavnika, ali sam ipak, uz pomoć kolegice, nabavila sva tri swatcha.
Na suncu:U hladu:


Iako su ih u katalogu najavili kao tri nove metalik nijanse sa slike je jasno vidljivo da posljednja uopće nije metalik već klasična kremasta i naravno vrlo pokrivna, za razliku od prve dvije koje su shear. 
Nijanse su (s lijeva na desno):
1. Golden Nude
2. Sparkling Bronze
3. Burnished Red

Kao što se i sa same slike vidi prve dvije su vrlo, ali vrlo slične. Golden Nude je malo više na breskva ton sa sitnijim zlatnim shimmerom, dok je Sparkling bronze malo više brončani ton sa sitnim zlatnim i nešto malo većim srebrnim shimmerom. U Burnished Red-u shimmera nema ili ja ne vidim dobro :P
Dolaze u klasičnom Hidrokolor pakiranju sa, ovaj puta, zlatno-bakrenim detaljem, u količini od 3,6g i s promo cijenom od 29 kuna.


Da bi i naše okice bile ukrašene blagim metalik sjajem pobrinuli su se novi tuševi iz SuperShock linije i Shimmer Tips maskare.


Ovi tuševi u kremi bisernog sjaja dolaze u količini od 3g i promo cijena im je 29 kuna. U Avonu kažu da su i vodootporni što je uvijek plus. Iako sam ja za slikanje imala 2 nijanse, dostupni su u 3, a to su:
1. Blackened Metal
2. Flashy Brown
3. Shimmering Sapphire

Za dopunu look-a zadužene su shimmer maskare koje možete staviti na cijele ili samo na vrhove trepavica. Količina im je 6 ml, a cijena 19 kuna. Nijanse su:
1. Silver Foil
2. Gold Foil

Silver Foil je puno tamnija nego u katalogu i ja bi je svrstala prije u antracit sivu nego srebrnu boju.


I za kraj nešto meni preslatko s čime ću počastiti dragog i sebe :)

Iako nisu kozmetika, nisam odoljela da ih ne podijelim s vama. Imaju i prstiće s opcijom za touch screen pa vam ruke neće nazepsti dok dragom šaljete slatke sms-ove :)
Cijena 39 kuna po paru.


Kako vam se sviđa jesen u Avonu?
Da li biste  nešto od ovog ubacile u svoju kolekciju?


                                     VanjaBroj komentara: 20:

 1. Sviđam, sviđam, ne znam što mi je bolje, lakovi ili ruževi, i onda rukavice kao šećer na kraju, supercute :) Sparkling bronze mi je opasno zapeo za oko :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ti si znači u problemu kao i nas dvije. Baš mi je sve nekako privlačno i kako se onda odlučiti :) Ah te slatke muke :D

   Izbriši
 2. Stvarno su se iskazali, ne znam što mi je bolje, ali baš :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, nekako mi se čini da su baš pogodili sa jesenskom kolekcijom. Sad samo ne pretjerati s kupnjom :P

   Izbriši
 3. Avon uvijek pravi problem novčaniku kad dođe jesen i kad predstave neke nove stvarčice, a posebno ruževe :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma pravi on problem svake sezone :) Pa ti za zimu treba ovo, pa ti na proljeće treba ono, a ljeto da ne spominjem i uvijek neki noviteti koji ti baš baš trebaju :D

   Izbriši
 4. Mislim da bi od svega nadodala po nešto :D Sve mi se sviđa :)) Ali poosebno me zanimaju tuševi. Uvijek padam na tu riječ vodootporni a do sada me samo jedan tuš nije razočarao u tome :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja isto, sve me nešto privlači ko' svraku :) I ja sam baš znatiželjna za tuševe, a to vodootporni mi je uvijek pod upitnikom kad negdje pročitam.

   Izbriši
  2. Slažem se s tim. Baš sam prije par dana imala priliku isprobati jedan koji još nisam. Triputa sam išla čitati na ambalažu da budem sigura da nisam uzela obični. Došlo mi je da se bacim kroz prozor jer sam opet kupila loš tuš i bacila novac :')

   Izbriši
  3. Meni se jednom pola lica raspalo u sred kafića jer su mi oči suzile a tuš nije bio vodootporan :D

   Izbriši
 5. Avon ruževi big like, a rukavice su preslatke :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jel' tako da jesu :) Stvarno nisam odoljela tim slatkicama :)

   Izbriši
 6. Odgovori
  1. Da, ne znam šta mi je ljepše :) Samo znam da mom novčaniku neće biti tako lijepo :D

   Izbriši
 7. Zelim karmine! :D Bas mi super izgledaju :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Prave jesenske nijanse :) I meni super izgledaju iako su sasvim drugačije nijanse nego u katalogu. Dobro da su mi uletili na swatchanje jer bar sad znamo kako uživo stvarno izgledaju.

   Izbriši
 8. Super! Meni su odlične sive rukavice s brkovima :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A čuj, znaš kako ide ona "Šta je muškarac bez brkova?" :D

   Izbriši
 9. Rukavice su preslatke i mislim da su super poklon za hladnije dane pred nama :) Uzela bih si Copper nijansu laka :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Stvarno jesu, čim sam ih vidjela znala sam da će biti moje :) Copper je krasan! Super i za jesen i za blagdane.

   Izbriši